Program


Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 18:00

Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Giacomo Puccini BOHÉMÉLET Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gaetano Donizetti STUART MÁRIA Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!