Program


A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
9

A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop

Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes recepteket keresel? Ráadásul örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod? Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk ételkészítő workshopjára, és máris nekilátunk az alkotásnak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 12. kedd, 17:00

Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!

Miért jó a nyersvegán étrend?

- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

PROGRAM:

A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés

Közös vacsora

MENÜ:

Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó  

A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

IDŐPONT: 2024. március 12. 17:00–20:30
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Korhatár: 15 év.

SZERETETTEL VÁRUNK!

Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

 

 

Ajánlatunk


A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!