Program


ZÖME FESZT: ZÖLD STAND-UP – EST A FENNTARTHATÓSÁGRÓL - Dumaszínház
2

ZÖME FESZT: ZÖLD STAND-UP – EST A FENNTARTHATÓSÁGRÓL - Dumaszínház

Janklovics Péter, Szabó Balázs Máté:
Zöld stand-up – Est a fenntarthatóságról

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 10. péntek, 20:00

A Dumaszínház és a Game On projekt bemutatja: Zöld stand-up – Est a fenntarthatóságról

A bolygót unokáinktól kaptuk kölcsön, ám jelenleg törlesztési moratórium van, sőt nemsokára még az is lehet, hogy elárverezik az egészet. Az est fontos kérdésekre keres választ, az elméletet az egyén próbakövével szembesítve. Lehet-e fenntarthatóan élni? Lehet-e zölden enni, közlekedni, szemetelni? Van-e jövőnk, és mennyiben tesszük tönkre módszeresen? Jó válasz-e a Föld pusztítására saját magunk pusztítása? Mit gondol Björn Thunberg a húgáról? Miért repülünk olyan helyekre, amik többek között ennek hatására tűnnek el? Hogyan beszéljünk a klímaváltozásról és hogyan hozzuk szóba a biodiverzitást egy családi ebéden? Miért fogyasztanak annyi energiát a pornó site-ok, mint egész Belgium? Égető kérdések,
őszinte válaszok Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté tolmácsolásában.

Az előadás hossza 40 perc

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!