Program


Zenélő Udvar

Zenélő Udvar

Szabad egy táncra? Indulók és keringők, no és Suppé jól ismert nyitánya – ezt kínálja a szeptember 12-i Zenélő Udvar című szabadtéri koncertünk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 19:00

Vigyük magunkkal a nyári élményeket, Richter termi bérletes koncertjeink előtt újra az impozáns Klastrom udvarba invitáljuk zenekedvelő közönségünket. A szeptember 12-i Zenélő Udvar című szabadtéri hangversenyen a Győri Filharmonikus Zenekar egy lendületes, könnyed programmal készül: Schubert, Vivaldi, Csajkovszkij és Brahms, valamint Johann Strauss műveiből ad egy gazdag és színes válogatást, Michael Maciaszczyk vezényletével.
 
Mielőtt útjára indítjuk izgalmas évadunkat, várunk mindenkit sok szeretettel a szeptember 12-i koncertünkre a Klastrom udvarba!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!