Program


You are More! - Malchiner Péter vendége: Zorán

You are More! - Malchiner Péter vendége: Zorán

2019. október és december között négy alkalommal vehetnek ismét részt az érdeklődők a Spirit Színházban a nemzetközileg is elismert bestseller szerző és coach, a volt színész Malchiner Péter rendhagyó nagysikerű előadás-sorozatán, amely azoknak szól, akik a saját szerepüket és lehetőségeiket az életben szeretnék érteni és kihasználni, és példaértékű emberektől igyekeznek az önmegvalósításukhoz szükséges pozitív megerősítéseket megkapni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 19:30

Zorán: A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekest szinte senkinek sem kell Magyarországon bemutatni, hiszen a több évtizesed zenei pályafutása alatt az egyik legstabilabban látható előadóművész.

A sorozat további alkalmai:

2019. október 4.19.30 , vendég: Hámori Barbara, televíziós producer, a Korhatáros szerelem és a Drága örökösök kreátora, a Mi kis falunk és 200 első randi producere

2019. október 26.19.30 , vendég: Csonka András, színművész, énekes, műsorvezető

2019. november 22.19.30 , vendég: Csutka István, blogger, színművész és világutazó, extrém túrázó

 

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!