Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Technikai okok miatt a Dark side of Anubis élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani. Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!