Program


VR Vidámpark ajándékjegy - CYBERPUNK VR Szabadulószoba jegy
11

VR Vidámpark ajándékjegy - CYBERPUNK VR Szabadulószoba jegy

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Készen álltok egy felejthetetlen kalandra?

A CYBERPUNK VR Szabadulószoba tapasztaltabb VR-osoknak vagy igazi kihívást keresőknek ajánlott.
Minimum 2-en, maximum 4-en tudtok a kalandban részt venni, a feladat végrehajtásához pedig maximum 1 óra áll a rendelkezésetekre. A 22. század elejére a társadalom összeomlott a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően. Ti egy speciális képességekkel bíró, kiborgokból álló csoportként úgy döntöttetek, hogy elloptok néhány ritka adatot egy befolyásos vállalat archívumából. Észrevétlenül beszivárogtok a komplexumba, de a feladatotok messze nem lesz könnyű.

A kapott kupon a vásárlástól számított 365 napig használható fel.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!