Program


Voca People - Thank You For The Music
8

Voca People - Thank You For The Music

A VOCA PEOPLE élő színpadi énekes produkció, amely az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beat box modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközével kelti életre a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 9. szombat, 20:00

A zenés színpad legújabb világszenzációja újra Magyarországon landol

A VOCA PEOPLE élő színpadi énekes produkció, amely az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beat box modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközével kelti életre a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.

A VOCA PEOPLE tagjai kedves és barátságos űrlények, akiknek a csillaghajója kényszerleszállást kénytelen végrehajtani a Föld szokatlan környezetében, mivel hajójuk különleges energiaforrása – a zenei harmónia – tartalékai teljességgel kiürültek. A kedves lények lassacskán megtanulják a bolygó szokásait és zenéjét, és a földi közönség segítségével újra feltöltik a zene hajtóerejével járművüket.

Az énekegyüttes tagjai örökzöld slágereket merőben új és rendkívül szellemes hangszerelésben szólaltatnak meg a színpadon. A fantasztikusan pörgős előadás során több mint hetven dallam szólal meg a barokktól egészen a mai slágerekig.

A VOCA PEOPLE együttest nyolc tehetséges zenész-idegen alkotja: három nőnemű idegen a női hangfekvést (alt, mezzo, szoprán), míg a legénység három hímnemű tagja a férfiasabb basszus, bariton, illetve tenor szólamokat képviseli. Két további hímnemű egyed beat-boxol és minden más habókos, nem emberi hanginger okozásáért is ők a felelősek.

Az előadás óriási sikert ért el az utóbbi években: rövid időn belül közel 80 millió látogató fedezte fel őket a YouTube videómegosztón. Nyugat-Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia szerte telt házak előtt óriási sikerrel turnéznak.
Hazánkban 2012-ben először januárban, majd decemberben kápráztatták el a budapesti, debreceni és pécsi közönséget, majd 2014. november elején két év szünet után újra Budapesten és Pécsen találkozhattunk velük. Idén októberben Budapesten és Szombathelyen töltődhetünk fel ismét zenei energiával.

„THE MUSIC IS UNIVERSAL”

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!