Program


Vivat Bacchus koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
2

Vivat Bacchus koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

A vidám hangulatú, egyedi hangzást és stílust teremtő Vivat Bacchus együttes nagyszabású koncertje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 31. kedd, 19:00

VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

Fővédnök: Böjte Csaba

Vivat Bacchus koncert

Nagyszínpad

A mindig vidám hangulatú műsoraival országszerte foglalkoztatott „Pro Vino Hungarico" díjas énekegyüttes saját szerzeményű, valamint feldolgozásokból álló elsősorban kortárs pop és modern zenei köntösbe bújtatott „bordalokból" álló koncert- műsoraival immáron húsz éve gazdagítja az ezerarcú hazai előadói palettát. Számos alkalommal dolgoztak a hazai popzene legnagyobbjaival, többek között olyan híres előadókkal, mint Demjén Ferenc, Ákos, Omega, Mező Misi, Rúzsa Magdi, Sasvári Sándor, Feke Pál, Maróth Viki és a Nova Kultúr, vagy akár Rudán Joe. A 2001-ben alakult együttes az évek során bejárta Európát és a világot, hozzájárulva ezzel a magyar bor jó hírének, nemzetközi elismertségének tovább erősödéséhez. És mint tudjuk: bor, színház és szakralitás nagyon is összefügg, egy kis feloldással, szórakozással szeretne a fesztivál szolgálni gazdag kínálatában.

 

Az együttes tagjai: Balásy Szabolcs, Bognár Szabolcs, Kőszegi-Papp Sámuel, Szentgyörgyvári Károly, Szentgyörgyvári Péter, Stumpf Árpád

 

Az együttes tagjai:

BALÁSY SZABOLCS

1979. december 3-án született Kaposváron.

Zenei tanulmányait hatévesen kezdte. A pécsi Kodály Zoltán Gimnázium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának ének-zene, karvezetés szakán diplomázott.

Az együttes legtöbb dalának szerzője. Jelenleg éneket tanít, számos művészeti együttes tagja, 2006-ban Ákos zenekarának zongoristája volt.

 

SZENTGYÖRGYVÁRY KÁROLY

1971. március 29-én született Pécsett. Az együttes rangidős tagja.

A pécsi Liszt Ferenc Zeneiskolában három évig a hegedűvel próbálkozott, majd gitározni tanult, amivel sokkal több sikert ért el. Az éneklés különböző formációkban, végigkísérte az életét. Ennek köszönhetően találkozott élete párjával, akivel négy gyermeket nevelnek.

 

SZENTGYÖRGYVÁRY PÉTER

1979. április 27-én született Pécsett. Zenei tanulmányait a Püspöki Énekiskolában kezdte, hangszere a tenorkürt, de harsonázott is. 2002-ben diplomázott a kaposvári Egyetem Csokonai Vitéz Mihály Pedagógiai Főiskolai Karának óvódapedagógus szakán. Jelenleg a Pécsi Vasutas Művelődési Ház igazgatója, a VOKE Vasutas Művelődési Házak Dél-Dunántúli Régiójának igazgatója. Számos humoros vers, groteszk történet szerzője. A "Négy Mustkétás" Bt. üzletvezetője, az együttes managere.

 

SZENTGYÖRGYVÁRY GERGELY

1979. április 27-én született Pécsett. Zenei tanulmányait a Püspöki Énekiskolában kezdte, majd tubázni tanult. Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola testnevelés-rekreáció szakán szerzett diplomát. Okleveles Fitness-edző. Ő az énekegyüttes designere, feladata a csapat arculatának folyamatos alakítása, felügyelete. Az ének és a sport mellett szenvedélyes borgyűjtő.

 

BOGNÁR SZABOLCS

1977. december 11-én született Pápán. Zenei tanulmányait általános iskolásként kezdte. Fuvola szakon végzett a szombathelyi Művészeti Szakközépiskolában. Kivételes hangi adottságával hamar kitűnt társai közül. A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának ének-zene, karvezetés szakán szerzett diplomát. Az együttes szólistája, hangképzője, hangegészség- és borfelelőse, a vidám oldal vezetője.

 

KŐSZEGI SÁMUEL

 

1994. március 9-én született Pécsett. Zenei tanulmányait 7 évesen kezdte a Liszt Ferenc zeneiskolában, ahol klasszikus ütőhangszereken tanult játszani 7 éven keresztül. A beatbox-al 2008 augusztusa óta foglalkozik. 

Ajánlatunk


Július 8-án visszatér a Dóm tér legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es bemutatót követő sikerszéria után újabb 4 estén át ígér felejthetetlen nyáresti élményt az ABBA dalok szerelmeseinek.

Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy… karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Rúzsa Magdi idén nyáron újra a Fesztiválkatlan nagyszínpadán!

Egy villámgyorsan megkomponált alkalmi nyitány és egy zenetörténeti és önidézetekben tüntetően gazdag, bölcs búcsú a szimfónia műfajától.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!