Program


Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával

Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával

Joseph Pilates azt mondta: “Tornászás közben a helyes mozgásra koncentráljunk, nehogy helytelenül végezzük, és elveszítsük létfontosságú hasznukat.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 15. hétfő, 19:00

Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával
Esőhelyszín: Várkert Bazár, Rendezvényterem aula

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen, viszont egy-egy látványos mozgásforma, az alap testtudatosság nélkül, veszélyesebb lehet, mint gondolnánk. Sztarenki Dóra órája során olyan gyakorlatok kerülnek fókuszba, amik kívülről egyszerűnek tűnhetnek, mégis, ha helyesen kivitelezzük, az összes mély és felszíni izmot megdolgoztatják. A pilates órák során felfedezhetjük testünk erőközpontját, ami minőségi javulást tud eredményezni az életünk minden területén. Gyertek el és próbáljátok ki a pilatest, a sikerélmény és az izomláz garantált lesz.

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről. Ha van bármilyen matracod, esetleg gumiszalagod kérjük, azt is hozd magaddal. Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!