Program


Várkert Jóga - Lugosi Dórával és kutyájával Luigival

Várkert Jóga - Lugosi Dórával és kutyájával Luigival

Lugosi Dóra 3 gyermekes anyukaként már évek óta a fitness és a jóga világában mozog, óráin különösen figyel az új vendégekre, illetve arra, hogy mindenki megtalálja ebben a mozgásformában a számára legideálisabb kihívást. Jógaoktatóként Londonban végzett, itthon pedig folyamatosan fejleszti magát személyi edzőként is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 20. hétfő, 19:00

Az Astanga családból a Vinyasa Krama irányzat követője. Ebben a gyakorlási rendszerben főszerep jut a bandhák (izomzárak) és a légzés kontrollálásának. A hosszabban kitartott pózokat egy dinamikus blokk köti össze. A pózok sorrendjének összeállítása lehetővé teszi, az adott csoport aktuális edzettségi szintjéhez történő alkalmazkodást.

 „Azért imádom a jógát, mert egyszerre fejleszti az erőt, az állóképességet, a hajlékonyságot és az egyensúlyt, harmóniát teremtve ezzel a testben és a lélekben egyaránt. A Várkert Jóga programján Luigi, a kutyám is részt vesz, a lefelé- és a felfelé néző kutyapózt már profi szinten műveli, bár a fekvő kutya is elég jól megy már neki.”

Minden jógázni vágyót – és jól nevelt, jógaszerető kutyát – várunk szeretettel Luigival!

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről.

Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

Esőnap: 2022.06.26. 10:00

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!