Program


Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival

Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival

"A jógára, mint mozgásformára, 9 évvel ezelőtt találtam rá. A jóga mozgásos meditáció, amely kiváló eszköz a test-lélek-szellem harmonikus működésének eléréséhez, az önismeret elmélyítéséhez.A hazai testedzés kultúrában jellemzően az erő növelése a cél.A jóga azonban nemcsak erőssé, rugalmassá is tesz,s e két tulajdonság egymást jól kiegészítve nagy hasznára válik a gyakorló életében.  több

"Nem vagyok képzett ashtanga jógaoktató, csak gyakorló. Ezért hatványozottan nagy felelősség, hogy egyetlen alkalommal mégis kiállok, és közös gyakorlásra invitállak benneteket. Örömmel mondtam azonban igent a Várkert Bazár felkérésére, mert szívesen adom át a 9 év alatt megszerzett tudásom." Szalóki Ági

Kezdőknek ajánljuk!

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Rossz idő esetén kérjük, az óra megtartásával kapcsolatban, tájékozódj a Várkert Bazár weboldalán (www.varkertbazar.hu).

Elmaradt jógaóra esetén aznap a jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A jegy a következő órára automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Neked, írj az info@varkertbazar.hu-ra az online jegyek visszaváltásáról. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket az előadás dátumától 16 napon belül váltható vissza a Déli Palota jegypénztárában.

A házirend itt érhető el.

 

Ajánló


Egy utcalány egy katonával.... egy katona egy nővérrel.... egy nővér egy diákkal... egy…

„Frei aber einsam” – szabad, de magányos. Ez volt Joachim József, a 19.…