Program


Vadak Ura - The Covenant - PREMIER
10

Vadak Ura - The Covenant - PREMIER

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait látványos jelmezkavalkádban, hihetetlenül dinamikus dalokkal és koreográfiákkal, valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:00

VADAK URA - THE COVENANT

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 80nm tematikusan megépített LED fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló közönségbarát érték reméljük, hogy a covid hosszú bezártsága után kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

vadak_

MŰ SZEREPOSZTÁSA

Október 15. 19:00 PREMIER

Azuka varacskosdisznó lány szerepében: Békefi Viktória

Agyar vaddisznó fiú szerepében: Pesák Ádám

Balkó farkasvezér szerepében: Szabó Máté

Hektor medvezér: Szentmártoni Norman

Szerafina róka úrnő szerepében: Füredi Nikolett

Wanda óbagoly szerepében: Fésűs Nelly

Agonisz vadorzó szerepében: Ragány Misa

Gusztáv vadorzó segéd szerepében: Sánta László

Alfréd vaddisznó fiú apja szerepében: Makrai Pál

Mira róka úrnő lányának szerepében: Fekete -Kovács Veronika

Kafa medvezér fiának szerepében: Patonai Zsolt

Bódog farkasvezér fiának szerepében: Czeglédi Ákos

 

Premierhétvége: 2021. október 15 – 17., helyszíne a megújult RaM Színház élettere (XIII. kerület Kárpát utca 23.).

A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partnerünk a Soproni Petőfi Színház, fő támogatónk a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production, színházi előadásaink esetében 28 fős, aréna előadásaink esetében 40 fős tánckara, kiváló táncművészei! Köszönjük konstruktív együttműködésüket!

Arculat: ArteriaDesign - Höltzl Gergely

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!