Program


(Un)locked

(Un)locked

30 perces etapokban, 6 fő maximum létszámmal látogatható.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 2. kedd, 20:00

 (Un)locked

Egy radikálisan izgalmas immerzív élmény mindazok számára, akik szívesenengedikszabadjára kreativitásukat. Robert Frost “Járatlan út” című verséből merítve az ihletet, az (Un)lockedegy egyszerű, szabadon áramló partnerség az élmény és Te közötted.

Egy sötét térbe lépve, gondosan válogatott hang-, film-, és fényimpulzusokkal körülvéve találod magad, kiegészítve magyar és angol nyelven is hallható verstöredékekkel. Tulajdonképpen egy invitáció ez az elme felszabadítására és a mindennapi élet őrületéből és zajából való kilépésre. Egy meditáció, mely lehetővé teszi egy ötlet, egy kép, egy történet felszínre törését, majd pedig cselekvésre, alkotásra késztet Téged. Vagy egyszerűen csak feltölt. De lehetőséged nyílik arra is, hogy nyomot hagyj és az egész részévé válj, ugyanis bármilyen jellegű alkotásról is legyen szó, mi azt a következő alkalmakra beépítjük a “performanszba”.30 perces etapokban, 6 fő maximum létszámmal látogatható.

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!