Program


Ügyes kis hazugságok

Ügyes kis hazugságok

Kinek ne lennének titkai? Így van ezzel Billy, a szépreményű fiatalember – látszólag egyenes előtte az út, ügyesen építi a karrierjét, szépen élnek csinos feleségével és kisbabájukkal. Hétköznapjaikat Billy kis hazugságokkal párnázza ki, ám onnantól kezdve, hogy az apró füllentések összeadódnak, és egyetlen hazugsággá dagadnak, a család békessége veszélybe sodródik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 19:00

JOE DIPIETRO:  ÜGYES KIS HAZUGSÁGOK
titkok, szünet nélkül
 
Fordította: Puller István
 
Kinek ne lennének titkai? Így van ezzel Billy, a szépreményű amerikai fiatalember – látszólag egyenes előtte az út, ügyesen építi a karrierjét, szépen élnek csinos feleségével és a kisbabájukkal. Idilli hétköznapjaikat Billy ügyes kis hazugságokkal párnázza ki, ám onnantól kezdve, hogy a semmitmondó beszélgetéseket tarkító apró füllentések összeadódnak, és egyetlen súlyos hazugsággá dagadnak, a kis család békessége veszélybe sodródik.
A Tony-díjas Joe DiPietro pergő komédiája könnyed szórakozást ígér, de sokkal több annál. Miközben szellemesen mond ki csípős igazságokat, végül ráébreszt: időnként nem is olyan nagy baj, ha hagyjuk, hogy eltitkolt gondolatainkat, elhallgatott érzéseinket elsöpörje az őszinteség döbbenetes ereje.
 
Szereposztás
Alice....... Kerekes Éva
Bill.......... Szerednyey Béla
Jane....... Balla Eszter
Billy........ Nagy Sándor

Díszlettervező: Rózsa István
Jelmeztervező: Füzér Anni
Animáció: Vízvárdi András
Zene: Gulyás Levente
Szcenikus: Szűcsborus János
Világítástervező: Madarász "Madár" János
A rendező munkatársa: Vaszilenko Eugenia
Rendező: Szirtes Tamás
 
 CSAK 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
 A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.
 Az előadás időtartama 1 óra 50 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!