Program


TVRTKO-Túl minden határon

TVRTKO-Túl minden határon

Tvrtko ősszel 100 napra Hawaiiról Magyarországra utazik, hogy itt minél több embernek elvihesse az ALOHA jelentését, a békét, a nyugalom erejét, Isten leheletét. Szeretné elmesélni, hogy ÍGY IS LEHET! Lehet élni gyűlölet, mindennapi harc és vádaskodás, politikusi és mindennapi acsarkodás nélkül.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 19:00

Tvrtko ősszel 100 napra Hawaiiról Magyarországra utazik, hogy itt minél több embernek elvihesse az ALOHA jelentését, a békét, a nyugalom erejét, Isten leheletét. Szeretné elmesélni, hogy ÍGY IS LEHET! Lehet élni gyűlölet, mindennapi harc és vádaskodás, politikusi és mindennapi acsarkodás nélkül. Az ALOHA ott lehet Magyarországon is. Rajtunk múlik, ott van-e a béke...

Tvrtko erős előadásokkal készül. Olyan energiák vannak benne, amelyek legyőzhetetlenné teszik. Nagy alázattal, de magabiztosan tudja, hogy megismerte az élet igazi értelmét.

„Nincs az a rövid idő, amennyi alatt ne lenne érdemes kimondani, hogy SZERETLEK!”

A szeretet erejét hozza el a nézőknek Salgótarjánba. Olyan esteket ígér a vendégeknek, amelyeket soha nem fognak elfelejteni. Olyanokat, amelyek felemelnek és nagyon erőssé tesznek. Gyertek vele, TÚL MINDEN HATÁRON!


Az előadás után lehetőség van könyvvásárlásra és dedikálásra!

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!