Program


Triász koncert - Elveszett dalok

Triász koncert - Elveszett dalok

A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai , már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 20. péntek, 19:00

Triász koncert - Elveszett dalok

A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai , már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. Az érdekes felállású csapat tagjai a következők: KÁLMÁN GYÖRGY (ének), eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE. SIPOS PÉTER (ének) eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: IRIGY HÓNALJMIRIGY. JANKAI BÉLA (billentyűk) eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER, OMEGA.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba.”

Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!