Program


Tolcsvay Band koncert: Lélekdal - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
2

Tolcsvay Band koncert: Lélekdal - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

A Lélekdal különleges koncert Tolcsvay Béla félévszázados munkásságából, a szeretetről és lelkiségről szóló dalok egyedi összeállítása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 30. hétfő, 19:00

Tolcsvay Béla alakja, munkássága minden generáció számára ismerős. A beat nemzedék emblematikus képviselője, akinek a magyar népzene és az ősi magyar szellemiség áthatotta egész zenei pályáját. Az ifjabbak az Új Színház A kőszívű ember fiai című előadásában találkozhatnak vele, mint a felejthetetlen Énekmondóval, a magyarok emlékezetével. A fesztivál kedvéért most újra összeáll a hajdan legendás Tolcsvay Trió, melyre a szép emlékű zenésztárs, Czipó Tibor halála óta nem volt példa.

A Lélekdal különleges koncert Tolcsvay Béla félévszázados munkásságából, a szeretetről és lelkiségről szóló dalok egyedi összeállítása.

Tolcsvay Trió újra él! A színpadon: Tolcsvay Béla, Egri László és Szemes László

Közreműködik: Iszak Dorottya

Ajánlatunk


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Hindi Brooks: Romance.com vígjáték A Rózsavölgyi Szalon előadása

“Ide vezet a nagy szabadság.” (közép-európai szólás) Tasnádi István fekete komédiája a veszteségélményt analizálja hol drámai, hol komikus eszközökkel.

Ajánló


A nagyszabású musicalt – amelyben a Halál lép elő főszereplővé, alakját pedig a valódi Sisi által írt versek ihlették –…

Az Újszegedi Szabadtéri Színpad koncertműsorában másodikként a Budapest Bár gondoskodik majd a remek hangulatról. Az idén 15 éves zenekar ezúttal…

Sárik Péter – zongora, Fonay Tibor – bőgő, Gálfi Attila – dob

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!