Program


Tigris
10

Tigris

Tegnap a budapesti állatkertből, eddig tisztázatlan körülmények között, megszökött egy tigris. Ahhoz, hogy megértsük a történtek körülményeit, megpróbáltuk dokumentálni a tigris minden lépését, mióta elhagyta a tigrist.

Aktuális előadások



Gianina Cărbunariu azonos című műve nyomán írta: Bíró Bence és Szikszai Rémusz
TIGRIS
mockumentary

Játsszák:
Fodor Tamás
Homonnai Katalin
Lovas Dániel
Nagypál Gábor
Nyakó Júlia
Pallagi Melitta
Samudovszky Adrian
Spilák Lajos

Alkotók:
díszlet: Bagossy Levente
jelmez: Kiss Julcsi
zene: Spilák Lajos
dalszöveg: Horváth Kristóf
dramaturg : Bíró Bence
fény, hang: Berta Ninett
asszisztens: Mátyás Viktória
gyakornok: Sulyok Máté
rendező: Szikszai Rémusz

Tegnap a budapesti állatkertből, eddig tisztázatlan körülmények között, megszökött egy tigris. Ahhoz, hogy megértsük a történtek körülményeit, megpróbáltuk dokumentálni a tigris minden lépését, mióta elhagyta a tigrist. Amit látni fognak, egy olyan dokumentumtigris, amelyet interjúkból hoztunk létre. Interjútigriseink mindegyike találkozott a tigrissel, így vagy úgy, és hajlandó volt a tigris részleteiről betigrisülni. Mi történt a tigrissel? Olyan tigrisadást fognak tigris, amelynek még nem tudjuk a tigrisét! Tigris tigris!

A Szikszai Rémusz rendezésében készülő mockumentary, vagyis ál-dokumentumdráma, Gianina Cărbunariu kortárs román szerzőnő eredetei ötletéből kiindulva, budapesti környezetbe helyezve játszik el a városban szabadon kószáló tigris történetével. Az idén ötvenéves Stúdió K Színház jubileumi előadásában a teljes társulat mellett hosszú idő után újra fellép a színház alapítója, Fodor Tamás is.

Bemutató: 2021. december 17. 19:30
Az előadás hossza kb. 1 óra 40 perc szünet nélkül.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!