Program


Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel
2

Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Mivel foglalkozik a művész szabadidejében? Hogyan sáfárkodik a tehetségével? Hogyan él a hétköznapokban? Megtudhatja Sáfár Mónikától, aki talk-showjában művész kollégáit faggatja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

Teátrum Kávéház
Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve. A vendég Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari-,Balázs Béla- és Aase-díjas magyar színművésznő, Érdemes művész, a Soproni Petőfi Színház és a Turay Ida Színház örökös tagja.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!