Program


Tegnap - Zadam Társulat

Tegnap - Zadam Társulat

Pillanatról pillanatra alkotom meg, aki vagyok. Emlékeim táptalaján fogan meg a bennem lévő teremtő erő, melyet szabadon használva átalakítom az életemet. Felszámolom azokat a gondolatokat és viselkedésmintákat, amelyek a múltamba láncolnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 17. hétfő, 19:00

Képes vagyok elengedni minden olyan lenyomatot, amely nem támogat. Hálás vagyok testem egyediségéért és minden szépségéért. Megélem lényem korlátlan virulását, mely áthatóan sugárzik egész személyiségemből. Felszabadítom magam múltbéli mintáim, korlátaim alól, örömmel lépek a jelenbe.  

Előadók:
Nagy János (zenész),
Roehnelt Zsuzsanna (színész),
Temesvári Zsófia (táncos),
Zambrzycki Ádám (koreográfus / rendező)

A Zadam Társulat 2003-ban jött létre, Zambrzycki Ádám vezetésével. Eleinte leginkább összművészeti alkotások, performance-ok részeként mutatott be táncműveket, majd 2005-től kezdve teljesen önálló előadásokat hoz létre, repertoárja évről évre bővül. Az együttes állandó tagsággal nem rendelkezik, mégis rendszeresen együttműködő alkotók, előadóművészek csoportját jelenti.
A társulat előadásaiban vezető szerepet kap a képiség, a vizuális megközelítés. A bemutatott produkciók gyakran újragondolt, aktualizált változatban kerülnek felújításra, ezzel megőrizve frissességüket, tovább gazdagítva, finomítva gondolati struktúráikat.

A színházi előadások és filmes munkák mellett, a társulat rendszeresen készít és mutat be térspecifikus produkciókat, a társadalmi élet legkülönbözőbb színterein. Kávézókban, mozikban, iskolákban, múzeumokban, vagy akár közterületeken. Fontos feladatuknak tekintjük a kortárs művészet és a tánc népszerűsítését, annak minél szélesebb közönségréteghez történő eljuttatását. Ezt többek között az évek óta nagy sikerrel zajló, középiskolásoknak szóló “beavató” programjaikkal is elősegítik. Szintén sokéves múltra tekint vissza a társulat által folytatott pedagógiai tevékenység is. Ennek keretén belül állandó, heti rendszerességű órák, illetve különböző tematikájú workshop-ok formájában van lehetőség találkozni a társulattal.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!