Program


Szkolopendra túra

Szkolopendra túra

Az öves szkolopendák akár 17 cm hosszúságot elérő, gyors mozgású ragadozók, még kisebb gyíkokat is képesek elejteni. A kirándulás során megismerkedhetünk élőhelyükkel, és találkozhatunk jópár példányukkal személyesen is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 15. szombat, 9:30

Az akciófilmek ijesztő jeleneteinek gyakori szereplői a hatalmas százlábúak, a szkolopendrák. Kisebb rokonaik a közeli mediterrán területeken is élnek. Az öves szkolopendák akár 17 cm hosszúságot elérő, gyors mozgású ragadozók, még kisebb gyíkokat is képesek elejteni. Hazánkban egyedülálló módon, csak a Vértesben fordulnak elő populációi. A kirándulás során megismerkedhetünk élőhelyükkel, és találkozhatunk jópár példányukkal személyesen is.

HELYSZÍN: Csákvár
TÚRA HOSSZA, IDŐTARTAMA: 4 km, 2 óra
TALÁLKOZÓ: Csákvár, Haraszt-hegyi tanösvény parkolója 47° 23' 14.568" N 18° 26' 16.8774" E
KAPCSOLATTARTÓ: Gáll Zsuzsanna
E-MAIL: gallzs@dinpi.hu
TELEFON: 06 30 153 0978

Ajánlatunk


NOVA WORLD-CLASS ACROBATICS SHOW (esőnap: augusztus 29.)

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!