Program


Szkolopendra túra

Szkolopendra túra

Az öves szkolopendák akár 17 cm hosszúságot elérő, gyors mozgású ragadozók, még kisebb gyíkokat is képesek elejteni. A kirándulás során megismerkedhetünk élőhelyükkel, és találkozhatunk jópár példányukkal személyesen is.

Aktuális előadásokAz akciófilmek ijesztő jeleneteinek gyakori szereplői a hatalmas százlábúak, a szkolopendrák. Kisebb rokonaik a közeli mediterrán területeken is élnek. Az öves szkolopendák akár 17 cm hosszúságot elérő, gyors mozgású ragadozók, még kisebb gyíkokat is képesek elejteni. Hazánkban egyedülálló módon, csak a Vértesben fordulnak elő populációi. A kirándulás során megismerkedhetünk élőhelyükkel, és találkozhatunk jópár példányukkal személyesen is.

HELYSZÍN: Csákvár
TÚRA HOSSZA, IDŐTARTAMA: 4 km, 2 óra
TALÁLKOZÓ: Csákvár, Haraszt-hegyi tanösvény parkolója 47° 23' 14.568" N 18° 26' 16.8774" E
KAPCSOLATTARTÓ: Gáll Zsuzsanna
E-MAIL: gallzs@dinpi.hu
TELEFON: 06 30 153 0978

Ajánló


Egy szórakoztató este generációs utazással, önismerettel, görbe tükrökkel, aha-élménnyel, évtizedes emlékekkel és a jelen értelmezésével.

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

A DuplaPresszó Szemere Katával című műsorban az újságíró két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!