Program


Szirtes Edina Mókus looper estje-Vers,zene,szeretet

Szirtes Edina Mókus looper estje-Vers,zene,szeretet

A műsorban megzenésített versek, Nagy László, Radnóti Miklós, Szép Ernő, Müller Péter, József Attila, Pilinszky János és sok improvizáció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 19:00

Szirtes Edina Mókus looper estje - Vers, Zene, Szeretet

„Szeretünk verset gondolni, érezni. Magam nem tudom elmondani szépen, de beleénekelhetem a világba, ahogyan csak kifér… A looper effektpedál lényege, hogy egy személyben lehet életre kelteni vele egy egész zenekart. Így majdnem végtelen lehetőség nyílik a muzsikában, akár kórussal, ritmussal, akár vonós kísérő-, vagy szóló-szólamokkal és egyéb érdekes hangszerrel, amivel lehet bővíteni a hangzásvilágot. Megérkezem, viszem magammal a hangszereimet, kipakolom a sok „kütyüt”, összekábelezem és eljátszom, amit hordozok magamban… szeretettel…” Szirtes Edina Mókus

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!