Program


Szilveszter bolondulásig!

Szilveszter bolondulásig!

December 31-én 17 órától Szécsi Pál csodálatos munkásságából összeállított élő zenés esttel várjuk Önöket, melynek vendégművésze Gergely Róbert! Fellépnek a Veszprémi Petőfi Színház művészei; az est során az élő zenét Stúdió 11 Combo zenekar biztosítja, zongoránál Rátonyi Róbert!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 17:00

Szilveszter bolondulásig! Szécsi-est a Veszprémi Petőfi Színházban!

Hagyományainkhoz híven december 31-én ismét várjuk nézőinket fergeteges szilveszteri estünkre, finom vacsorára! A hangulatot Rátonyi Róbert és zenekara, Gergely Róbert és a Veszprémi Petőfi Színház művészei adják Szécsi Pál csodálatos munkásságából összeállított élő zenés esttel! Előadás előtt Színházunk hivatalos pezsgőjével, a Varga Pincészet finom nedűjével várjuk nézőinket, szünetben pedig frissítő Szilveszter-koktéllal készülünk! Közönségünket nem csak felejthetetlen, feltöltő élő zenés esttel várjuk, de exkluzív vacsorával, tombolával, kabaréval és sok-sok meglepetéssel!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Előadás előtt szilveszteri fogadóitallal, Színházunk hivatalos pezsgőjével, a Varga Pincészet finom nedűjével várjuk nézőinket, szünetben pedig különleges, frissítő pezsgő-koktéllal készülünk! Előadást követően - korlátozott számban - hajnalig tartó mulatság, operettkoktélok, élő cigányzene, szilveszteri ínycsiklandó menüsor, tombola, kabaré és sok-sok meglepetés várja Önöket!

Feltöltő élő zenés est, szilveszteri mulatság a Veszprémi Petőfi Színháztól! Búcsúztassuk együtt az évet együtt!

Minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!