Program


Szekeres Adrien: Zongorára hangolva Valentin napi koncert

Szekeres Adrien: Zongorára hangolva Valentin napi koncert

Egy elegáns, bensőséges hangulatú előadás, ahol Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A könnyed, néha vicces és közvetlen hangnem mellett, egy-egy dal a lélek legmélyéig hatol.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 14. hétfő, 19:00

A zongoránál a dalok szerzője és egyben Adrien férje Kiss Gábor közreműködik. A műsor közben kis történeteken keresztül kaphatunk betekintést hol a dalok születésébe, hol az ahhoz fűződő emlékekbe.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!