Program


Sajgál Erika, Kovács István: Irodalmi kabaré

Sajgál Erika, Kovács István: Irodalmi kabaré

Heltai Jenő, Molnár Ferenc, Gábor Andor, Radnóti Miklós versei, önmagukban és/vagy megzenésítve. Zerkovitz Béla, Kálmán Imre és mások dalai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 14. hétfő, 19:00

Sajgál Erika, Kovács István: Irodalmi kabaré
Zsidó íróktól, költőktől és zeneszerzőktől

Heltai Jenő, Molnár Ferenc, Gábor Andor, Radnóti Miklós  versei,  önmagukban és/vagy  megzenésítve. Zerkovitz Béla, Kálmán Imre és mások  dalai.

Közreműködnek:
Sajgál Erika, Kovács István, Nagy Attila

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!