Program


Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi koncert

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője tokaji koncertjén a nagy slágerek mellett, új dalokat is előad.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:30

Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi nevét ma már nem kell bemutatni senkinek sem. Hangjával idén nyáron is ámulatba ejti tokaji közönségét.

Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé, azóta többszörös arany- és platinalemezes, valamint számos díj és elismerés tulajdonosa, többek között Artisjus- kétszeres Fonogram- és négyszeres Petőfi Zenei díjas énekesnő.

2007-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon 9. helyezett és szerzői különdíjas lett. Dalaiból rendre slágerek, a rádiós játszási listák vezetői dalai váltak. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, az Ég és föld, 2015-ben az Április, a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám, a Jel, 2017-ben az Éden, a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz című dalok növelték, erősítették tovább az énekesnő népszerűségét.

Folyamatosan koncertezik, járja az országot, például 2020 februárjában harmadszor adott dupla telt házas koncertet a Budapest Arénában.

 

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!