Program


ROST ANDREA KONCERT
2

ROST ANDREA KONCERT

Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekesnő koncertje - közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 18:00

Mozart legszebb szoprán áriáit adja elő a világhírű Rost Andrea operaénekesnő az Anima Musicea kamarazenekar közreműködésében a Szivárvány Kultúrpalota színpadán.

Rost Andrea 1962-ben született Budapesten. Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Zenei tanulmányait a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezte Ónody Márta, majd Bende Zsolt növendékeként. 1991-ben a bécsi Staatsoper magánénekese lett. Nemzetközi pályáját Riccardo Muti indította el, aki 1994-ben meghívta a Scalába.Rost Andrea a világ nagy operaházainak ünnepelt sztárja. A kiváló szoprán évtizedek óta olyan csillagok méltó partnere, mint Luciano Pavarotti vagy Placido Domingo. A világ összes nagy opera színpadán énekelt, Milánótól Tokióig és Berlintől New York-ig. Legutóbbi fellépésén április 27-én a felújított Magyar Állami Operaház színpadán a Simon Boccanegra női főszerepét énekelte, Placido Domingóval. A Szegedi Tudományegyetem Magánének Tanszakának tanára, a Rost Andrea Művészeti Alapítvány 2022. évi őszi mesterkurzusának ötletgazdája. Idén kerek szülinapot ünnepel, így júliustól decemberig mind Magyarországon, mint a határon túlon számos gálakoncertet ad.

A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar - a Junior Príma díj és ARTISJUS díj birtokosa - Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője.

A zenekar missziójának tekinti az ifjúság klasszikus zenei nevelését, valamint hivatásának érzi a mai magyar zeneművek előadását.

2013 őszétől a zenekar kortárs zenei műhelyt indított, melynek célja a kortárs zene felé irányuló nyitottság és befogadás megragadása, mellyel a közönségnek értőbb tolmácsolásban adhatja át a mai zenét.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!