Program


Román Jazz Napok / Mischa Blanos & Khori Ander: Crossrhodes (RO)

Román Jazz Napok / Mischa Blanos & Khori Ander: Crossrhodes (RO)

Mischa Blanos és Khori Ander fantáziadús történeteket szőnek, amelyek különleges módon szólnak az általuk helyesnek ítélt szellemi állapotokról, a meditációnak szentelt terekről, az önelemzéshez szükséges tágas felületekről. Repertoárjuk darabjainak mindegyike más-más oldalát reprezentálja ugyanannak az improvizatív és eufonikus univerzumnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 20:00

Román Jazz Napok / Mischa Blanos & Khori Ander: Crossrhodes (RO)

Közreműködik:
Mischa Blanos - zongora, elektromos zongora, szintetizátorok
Khori Ander - bassusklarinét, klarinét

Mischa Blanos azon művészek közé tartozik, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy elkerüljék a műfaji korlátok közé szorított komponálás unalmát. Ez az, ami arra készteti őt, hogy különböző, színes és ötletgazdag projektekben merüljön el. Minden ilyen felfedezőút valami újat hoz a következő zenei kalandjába, mintha nomád életmódban vadászna hangulatokra, érzésekre és hangképekre. A Khori Anderrel közös Crossrhodes-ban a kortárs klasszikus zenét bátran keveri a neoklasszikus akusztikus-elektronikus szólóprojektjéből vett elemekkel, máskor pedig izgalmas techno-patternek után nyúl.

Khori Ander – alias Horia Dumitrache – őszinte késztetést érez az ismerős határainak áthágása iránt. Habár klarinétművészként nemzetközi sikereit nívós színpadokon, különböző klasszikus zenekarokkal szerezte szerte a világban, Khori Ander meggyőződése, hogy ha csupán egy zenei irányba néz, akkor egy idő után idegennek fogja magát érezni saját zenei otthonában. A Crossrhodesban fejest ugrik a kompozíció és az improvizáció tavába, ezzel oltva intenzív szomjúságát, amit fúvós hangszere szokatlan megszólaltatási módjai iránt érez.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

elkafkásodás két részben

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!