Program


Reporter Slam: Élő Anita, Lakat Eszter, Simon Andrea, Veiszer Alinda, házigazda: Ráskó Eszter

Reporter Slam: Élő Anita, Lakat Eszter, Simon Andrea, Veiszer Alinda, házigazda: Ráskó Eszter

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. csütörtök, 19:30

REPORTER SLAM – ÚJSÁGÍRÁS ÉLŐBEN: LAKAT ESZTER, SIMON ANDREA, ÉLŐ ANITA, VEISZER ALINDA. HÁZIGAZDA: RÁSKÓ ESZTER

A Goethe Institut Budapest és a Ringier Hungary bemutatja:

REPORTER SLAM – Újságírók mesélik el a legjobb történeteiket 

És te tényleg bűnügyekről írsz?Értesz a focihoz?Van más lány is a szerkesztőségben? És mennyire vesznek komolyan? Kérdések, amelyek el se hangoznának, ha nem női újságírókat kérdeznének.

Pedig munkájukban az számít a legkevésbé, hogy mi a nemük.

Színpadon:

Lakat Eszter, Blikk
Simon Andrea, szabadúszó
Élő Anita, Válasz Online
Veiszer Alinda, szabadúszó

Házigazda:
Ráskó Eszter (Dumaszínház)

 

A TÖRTÉNETNEK NINCS OTT VÉGE, AHOL A PONT KI VAN TÉVE

A szereplők:

Lakat Eszter, Blikk.hu

Lakat Eszter a közszolgálati televíziózásban kezdte (MTV Nap-kelte.Duna TV), 20 éve váltott bulvárújságírásra. Először a Bors-nál volt, hét éve ment át a Blikk-hez, ahol bűnügyi témájú riportokat, tudósításokat készít. A munkájában szereti, hogy nagy a pörgés, gyorsan kell helyzeteket megoldani, amihez folyamatos újságírói jelenlétre és koncentrációra van szükség.

Simon Andrea, szabadúszó

Simon Andrea a Duna TV-nél, majd az MTV-nél dolgozott sportriportként és műsorvezetőként. Egy időben vezette a Népszava, a hvg.hu, majd a vs.hu sportrovatát. Sportolói mélyinterjúi 20 éve jelennek meg a Magyar Narancsban és a HVG-ben. Kétszer elnyerte a Minőségi Újságírásért Díjat. Interjúkötete Részidők címmel jelent meg. Jelenleg az uszodai erőszakról szóló új könyvén dolgozik.

Élő Anita, Válasz Online

Élő Anita rendszerváltáskor a Magyar Nemzetnél kezdte a pályáját, majd a lap megszüntetéséig a Heti Válasznál dolgozott. Négy éve, több ezer olvasójuk támogatásának köszönhetően kollégáival megalapította a Válasz Online-t. Közéleti újságíró, akit nem a nagypolitika, hanem annak társadalmi hatása érdekel. Riportjaival, tényfeltáró cikkeivel négyszer nyerte el a Minőségi Újságírás-díjat. 

Veiszer Alinda, szabadúszó

 

Veiszer Alinda riporter, műsorvezető, Prima Primissima Díjas újságíró. Rádióriporterként kezdett a Klubrádiónál. 2005-ben került a Magyar Televízióhoz, ahol 2006 és 2011 között a Záróra című esti portrésorozatában több mint hatszáz nagyinterjút készített. 2015-18 között a Hír Tv-n volt saját beszélgetőműsora Alinda címmel. 2019 és 2022 között a szlovák közszolgálati rádió magyar nyelvű adásában beszélgetett vendégeivel. Jelenleg szabadúszó, közösségi finanszírozásól készít nagyinterjúkat, melyeket jelképes havi előfizetés mellett bárki megkaphat. 


 

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!