Programm


Puskás X Kőszívű musicalkoncert

Puskás X Kőszívű musicalkoncert

A Puskás x Kőszívű musical koncerten a két előadás legszebb dalait hallhatják Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában.

Aktuelle Veranstaltungen



A MusicalNeked produkció két nagy sikerű zenés színházi előadását, a Szente Vajk-Galambos Attila-Juhász Levente szerzőhármas által alkotott Puskás, a musicalt és a Kőszívű – A Baradlay-legendát összesen már több mint 140.000 néző tekintette meg! A produkciók minden alkalommal elsöprő, álló tapsos sikert arattak!

A Puskás x Kőszívű musical koncerten a két előadás legszebb dalait hallhatják Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában. 

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a '40-es és '50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.
A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örök érvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit! 

A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások producere, Szabó László, a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesél!

Ahogy véget ér a Puskás X Kőszívű musical-koncert, azonnal egy különleges pop-musical diszkó veszi kezdetét!

A dj - aki a musicalek producere, Szabó László - a '80-as évektől napjainkig terjedő évtizedek legnagyobb pop slágereit keveri egymásba úgy, hogy becsempészi közéjük azokat a dalokat, amelyeket musicalek vagy zenés filmek (is) tettek híressé....
Dancing Queen, Mamma Mia és Super Trouper; Les Rois Du Monde és Young Hearts Run Free; Grease és Hair; Csinibaba és Made in Hungária; Bohemian Rhapsody, Dirty Dancing és Pulp Fiction.....és még sokan mások....

--

Az előadás hossza 100 perc, 1 szünettel.

Esőnap: 2024. szeptember 1., vasárnap 20:30

Online bankkártyával, illetve OTP és MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

Angebote


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!