Program


Psyché

Psyché

Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 18:00

Psyché

Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe. A sokszor költőiségében is nyers, szabadszájú és tabukat döntögető femme fatalt bemutató előadásban megzenésített versek, versek és prózai részek követik egymást, melyek segítségével egy 55 perces monodráma születik, ahol megigéződik Psyche, azaz Lónyay Erzsébet, a költőnő, Banovits Vivianne színművésznő előadásában!

Az előadás a "Köszönjük, Magyarország" program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!