Program


Okos mesék

Okos mesék

„Kutya jó” okos buli gyerekeknek

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 11:00

A Cápák Között című műsorban befektetést nyert OkosMese OKOS BULI zenés műsor sorozata Szentendrére érkezik.

A „kutya jó" zenés műsor gyerekeknek, szülőknek, kutyabarátoknak szól és mindenkinek, aki tudja,
hogy a kutya a legjobb barát!

Az Okos buli alatt a legvidámabb és legokosabb kutyabarát dalokra tombolhatnak a gyerekek. Az interaktív koncerten megtanulhatják, hogyan kell gondoskodni a kutyákról, mire lehet szükségük a kutyaboltból, miként lehet biztonságosan viselkedni velük és mellettük, és azt is, hogy miért jó elpakolni otthon a játékokat.

A dalok nem csak a buksikra, hanem az érzelmekre is hatnak, ezzel segítve a gyerekeket, hogy érzékenyebbek és empatikusabbak legyenek az állatok és egymás iránt.

Az előadás hossza: 60 perc szünet nélkül

A PROGRAMOT 3-7 ÉVES KOR KÖZÖTTI GYEREKEKNEK AJÁNLJUK.

Ajánlatunk


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!