Program


Nyílt Fórum - regisztráció 08.16.

Nyílt Fórum - regisztráció 08.16.

Évának sikerül kiházasodnia a faluból, de még hogy! Egy vállalkozóhoz, Attilához megy hozzá. Megszületik a gyerekük, Nándi. Először egy vidéki nagyvárosba, aztán Budapestre költözik a család. Éva azonban képtelen az „áloméletre".

Maros András: REDŐNY

szereplők: Bíró Kriszta, Hajduk Károly, Schruff Milán, Stork Natasa, Takács Géza

dramaturg-mentor: Blastik Noémi
rendező: Porogi Dorka

Maros András (1971) író, drámaíró. Kilenc prózakötetén kívül több száz irodalmi publikációja jelent meg folyóiratokban, heti- és napilapokban. Drámáiból országszerte születtek előadások – ezek közül néhány a Nyílt Fórum programból nőtte ki magát. Legutóbbi színpadi írása az Elég erős c. „karanténdráma" volt, amelyből Szenteczki Zita készített zoom-filmet.

Évának sikerül kiházasodnia a faluból, de még hogy! Egy vállalkozóhoz, Attilához megy hozzá. Megszületik a gyerekük, Nándi. Először egy vidéki nagyvárosba, aztán Budapestre költözik a család. Éva azonban képtelen az „áloméletre". Egymást követik az alkalmazkodással járó nehézségek, és a férje elhallgatott titkai is a felszínre kerülnek – az anyja „segítsége" pedig csak ront a helyzeten. Egyre halmozódó problémáival egyedül marad, hamarosan az egész világ ellenséggé válik, a túlerő ellen vívott magányos harcban rosszabbnál rosszabb döntéseket hoz... Mi lehet a vége ennek a lelki lejtmenetnek?

A felolvasást követő beszélgetésen részt vesz: Szél Dávid pszichológus

Ajánló


Végre, sok halasztott terv után reményeink szerint visszatérhet a Budapest Bár az egyik…

A történet középpontjában Garance, a gyönyörű színésznő áll, és négy férfi, akik mind…

Magyarország legnagyobb egyetemi bulija