Program


Night Drive

Night Drive

ÚJ programelem a Debrecen Drive előestéjére.
Legyetek részesei az adrenalinnak, a gumikoptatásnak és a lélegzetelállító mutatványoknak egy különleges effektekkel megspékelt esti show-n!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 20:30

Európa szerte egyedülálló / exklúzív élmény / autós-motoros éjszakai show / különleges fény, füst, láng, szikra és fénytechnika / drift, kaszkadőr és motor-jump show/ élő rockzenei kíséret.

Műsorvezetők: Winkler Róbert és Tom Tailor / Special guest: Szujó Zoltán

Időpont: 2022. május 27., 20:30
Kapunyitás: 19:00

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!