Program


Myrtill és a Swinguistique - 10 év

Myrtill és a Swinguistique - 10 év

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a SWINGUISTIQUE. Ahogyan a koncert címéből is kiderül, tíz esztendős jubileumát ünnepli a zenekar, de az est egyúttal lemezbemutató is, hiszen az együttes elkészítette negyedik albumát, amely a koncertre jelenik meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 20:00

Az új album dalai mellett természetesen a korábbi lemezek legnépszerűbb sanzonjai is megszólalnak, vendégművészként pedig Roby Lakatost köszönhetjük a színpadon.

A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni manouche swing feldolgozásban. A CD nagy sikernek örvendett, hiszen alig egy év alatt aranylemez lett. 2013-ban jelent meg következő kiadványuk, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza. Harmadik albumukon az ikonikus Édith Piaf sanzonjaiból válogattak egy műsorra valót, a közönség nagy örömére. Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A most megjelenő negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz. Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill immár negyedik alkalommal tér vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe önálló, egész estés koncertjével, és ahogy eddig is mindig más műsorral jelentkezett, ezúttal is újabb arcát mutatja meg közönségének.


Myrtill és a Swinguistique:

ének: Micheller Myrtill
gitár: Pintér Tibor, Szabó Illés
nagybőgő: Sárkány Sándor
dob: Hidász Tamás

Vendég:

hegedű: Roby Lakatos

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!