Program


Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Dj Bootsie koncert, némafilmek élőzenével és formabontó kerekasztal-beszélgetés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 16:00

Már most megvásárolhatod kedvezményesen az egységes jegyed az idei Múzeumok Éjszakája összes debreceni programjára, vagy ugorj be hozzánk és vedd meg a MODEM jegypénztárában. Ne maradj le róla! 

EARLY BIRD JEGYEK JÚNIUS 11-IG: 
6-14 éves kor között 700 Ft.
15 éves kortól pedig 2000 Ft.  

Az idei év az első számunkra, amikor Muzeális Intézményként nyitjuk meg kapuinkat a Múzeumok Éjszakáján, június 24-én egységes városi karszalaggal várjuk a látogatókat, hogy együtt ünnepeljük intézményünk újabb mérföldkövét! 

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!