Program


Muskátli Kabaré

Muskátli Kabaré

Talán kissé furcsán hangzik első pillantásra egy kabaré mellett. De a muskátli szónak egyéni íze van, kedves, meleg, szerény, színes, élénk, amilyennek alapítói, Gózon Gyula és Berky Lili megálmodták. Muskátli Kabaré. Emlékek úszkálnak benne, parfümillat, nótafoszlányok, szerelmes suttogás, hajnali búcsúszavak...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 17:00

MUSKÁTLI KABARÉ
Bemutató: 2021. november 21.

Szereplők:
NAGY IBOLYA
CSENGERI ATTILA
VIDA PÉTER

Rendező:  HAJDÚ LÁSZLÓ

1919. januárjának utolsó hetében Budapest utcáin Major Henrik ötletes plakátját ragasztgatták: egy kis masamódlány hatalmas kalapdobozt tartott a kezében, belőle a megnyíló új kabaré műsorát bámuló hölgyek és urak bámészkodtak ki. Az ötlet eredeti volt, mint ahogy találó a színház fölé akasztott cégtábla is:
Muskátli Kabaré.
Talán kissé furcsán hangzik első pillantásra egy kabaré mellett. De a muskátli szónak egyéni íze van, kedves, meleg, szerény, színes, élénk, amilyennek alapítói, Gózon Gyula és Berky Lili megálmodták.
Muskátli Kabaré.
Emlékek úszkálnak benne, parfümillat, nótafoszlányok, szerelmes suttogás, hajnali búcsúszavak…
Muskátli Kabaré.
Tréfa, nóta, anekdota, szellemes derű. Berky Lili-Gózon Gyula.
A derűs összeállítás korabeli napilapok, folyóiratok részleteiből, Buday Dénes, Kálmán Imre, Zerkovicz, Szirmai, Kacsóh Pongrácz muzsikáival, Gábor Andor, Nagy Endre, Harsányi Zsolt, Békeffy szellemesen tréfás szövegeiből, Berky Lili és Gózon Gyula humoros/zamatos történeteivel kerekedik egésszé.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!