Program


Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

Az Élet és Irodalom által a „Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának” titulált Müller Péter Sziámi AndFriends egy kipróbált baráti társaság, akik immáron hetedik éve járják az ország klubjait, fesztiváljait. Az elmúlt évek során 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 19:00

 

Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

Először a Városmajor színpadán a Müller Péter Sziámi AndFriends! Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.

A koncert vendégei Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs lesznek.

Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Mózsik Imre, Bakos Zita és Winterverber Csaba, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara – a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH dalokkal.

Az Élet és Irodalom által a „Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának” titulált Müller Péter Sziámi AndFriends egy kipróbált baráti társaság, akik immáron hetedik éve járják az ország klubjait, fesztiváljait. Az elmúlt évek során 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Folyamatosan karbantartják olyan már megszűnt vagy ritkán létező formációk dalait, mint az URH, a Kontroll Csoport és a Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a hihetetlen módon a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szólnak, mint születésük pillanatában.

Az egykori rajongótábor egyre bővül és mostanra fiatalokkal egészült ki, akik ugyanúgy kívülről fújják azokat a dalokat, amiket magukénak éreznek. Éppen ezért nem meglepő, hogy a zenekar a fővárosban eddig számos helyen koncertezett már és kihagyhatatlan fesztiválzenekarként is számon tartják.

Közreműködők:
Ének Müller Péter Sziámi
Gitár, vokál Kirschner Péter
Szintetizátor Varga Orsolya
Szintetizátor, vokál, ukulele Bakos Zita
Basszusgitár Winterverber Csaba
Dob Mozsik Imre

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!