Program


Mini pozsgáskert-ültető workshop

Mini pozsgáskert-ültető workshop

A RisoPlant saját gyártású, egyedi tervezésű betonkaspós növényeken kívül floráriumokat is épít. A mikrokertek életkörülményei nem a ideálisak egy üveggömbben, ezért Dávidék olyan réteges táptalajt alakítanak ki, ami elősegíti a kényelmes életet a növények számára. A különböző talajrétegek pedig nem csak hasznosak, hanem vizuálisan is jól működnek, erősítve ezzel a dekorációs funkciót.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 27. hétfő, 18:00

Ezúttal a K11 LABORban kiscsoportos műhelyfoglalkozás keretében az ő segítségükkel készíthetsz egyedi üvegkertet üveggömbbe, pozsgás növények és dekorelemek felhasználásával. A workshop folyamán megismerheted a pozsgás növények fajtáit, igényeit és jellegzetességeit, valamint az egyedi rétegzési technika szerepét is.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!