Program


Midnight Music

Midnight Music

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Az éjjel fél 12-kor kezdődő Midnight Music koncerteken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 20. péntek, 23:30

Vezényel: Fischer Iván

A koncertről

„Az első éjszakai koncertem előtt még nem hallottam a Fesztiválzenekart, de tudtam, hogy egy különleges intézmény. Azon az ominózus éjszakán ez be is bizonyosodott, azóta pedig nemcsak babzsákon, hanem koncertteremben ülve is rendszeres látogatója vagyok a koncertjeiknek. De miért is olyan jó a Midnight Music? Mert a világ legjobb hifijében ülve hallgathatunk zenét. Reprodukálhatatlan élmény!” – Békési Botond, közönségünk tagja.

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Az éjjel fél 12-kor kezdődő Midnight Music koncerteken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül. „Egy olyan időpontot szerettem volna találni, amikor a szülők és a nagyszülők nem jönnek el a koncertre, mert már alszanak. Így minden fiatal úgy érzi, hogy ez az időpont neki szól. Egymás között vannak, jó a babzsákokon heverészni és a zenészek között ülni. Ez a forma vonzza a fiatal generációt” – meséli Fischer Iván.

A Midnight Musicra azokat várjuk, akik nyitottak, szeretnek szokatlan körülmények között ismerkedni a művészetekkel, és persze igazi éjjeli baglyok. A hallgatóság magas színvonalú előadásban élvezheti a klasszikus zenét, ráadásul rövid, értő és szórakoztató műismertetéseket is kap. Annak, aki még nem hallotta élőben játszani a Fesztiválzenekart, ez az esemény a legjobb belépő, hogy megismerje világhírű együttesünket. A hangszerek karnyújtásnyira vannak, a zene körülölel – randevúprogramnak sem utolsó választás.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!