Program


Mező Misi: Mesélő

Mező Misi: Mesélő

Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontemberének akusztikus zenés estje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 5. kedd, 20:00

"A legtöbben a Magna Cum Laude zenekar énekeseként ismernek. Akik követik pályafutásom, tudhatják, hogy sokféle zeneiségben próbáltam ki magam, sokféle zenei műfaj érdekel.
Kimondhatatlan öröm számomra, hogy e színes világ rétegei közt járhatom felfedező utam. Mindig hajt a kíváncsiság, az újdonság, a kihívások…
Most egy újabb állomáshoz érkeztem. Amellett, hogy a nagy, alkalmanként zúzós, őrületesen hangos koncerteken láthattok Zenésztársaim mellett, mostantól alkalom nyílik arra IS, hogy csendesebb, meghittebb hangulatokat is megtapasztaljuk együtt, MESÉLŐ előadásom keretében. Csak Ti és én.
Ahogy korosodom – szándékosan nem mondom, hogy öregszem – egyre nagyobb hangsúlyt kap az életemben a pillanatok megélése. Volt időm arra is, hogy eddigi pályafutásom élményeit sorra vegyem és gondolatban újra átéljem őket. De, ami a legfontosabb, hogy szeretném ezeket megosztani a Nagyérdeművel is.”
A Mesélő: Mező Misi

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ udvarán, rossz idő esetén az intézmény nagytermében kerül megrendezésre! (Esőnap nincs!)
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).
A rendezvény a Kossuth Művelődési Központ „Kaszinó-terasz 2022” programsorozatának részeként
valósul meg.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!