Program


Mezítláb a parkban - vígjáték

Mezítláb a parkban - vígjáték

Corie és Paul – friss házasok – egy hatodik emeleti, lift, fűtés és berendezés nélküli New York-i lakásba költöznek. Súlyosbítja a helyzetet Corie mamájának megjelenése, aki rémülten észleli a sivár körülményeket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 20:30

NEIL SIMON: Mezítláb a parkban
vígjáték

Corie Bratter: Pikali Gerda / Placskó Emese

Paul Bratter: Oroszi Tamás

Mrs. Banks: Gyebnár Csekka

Victor Velasco: Koncz Gábor

Telefonszerelő: Galambos Zoltán

Hordár: Kozel Dániel

Színpadkép: Merétei Tamás

Jelmez: Tercs Vera

Rendezte: Galambos Zoltán

Corie és Paul – friss házasok – egy hatodik emeleti, lift, fűtés és berendezés nélküli New York-i lakásba költöznek. Súlyosbítja a helyzetet Corie mamájának megjelenése, aki rémülten észleli a sivár körülményeket.

Távozása után viszont némileg enyhül a helyzet, amikor az ifjú pár megismerkedik Mr. Velascoval, a fölöttük lakó úriemberrel, aki rögtön számos jó tanáccsal látja el újdonsült szomszédait. Corie fejében megszületik a nagy ötlet: össze fogja boronálni magányos mamáját a vagány Velascoval.

E célból egy görbe estét töltenek négyesben valamelyik vendéglőben. Az estnek több tanulságos következménye van: Corie és Paul jól összevesznek, ezért Corie kizárja Pault a hálószobájából. A mama viszont Velasco lakásában tölti az éjszakát...

A világhírű film, mára országos hírűvé vált előadása, megállíthatatlanul robog túl a 150. előadáson.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!