Program


Mesteremberek- Aranyosi Péter önálló estje

Mesteremberek- Aranyosi Péter önálló estje

Aranyosi Péter új önálló műsorral tér vissza a pandémia után, Mesteremberek címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 8. kedd, 18:00

Aranyosi Péter új önálló műsorral tér vissza a pandémia után, Mesteremberek címmel. A népszerű humorista a mesterembereket tágabb értelmezésbe helyezve beszél majd orvosokról, szippantósokról, szakácsokról és rólunk, kik élvezzük, és néha elszenvedjük a "mesteremberek" és saját magunk csetlését botlását az életünk munkaterületein.

Előre a kombinált fogókkal és malteros vödrökkel!

Műsorvezető: Szobácsi Gergő

Ajánlatunk


Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el.

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Strindberg "A pelikán" című színművét Ördög Tamás, a Dollár Papa Gyermekei alapítója és rendezője viszi színre Tóth Ildikó, Sodró Eliza, Major Erik és vendégként Bányai Kelemen Barna, a Katona József Színház művésze szereplésével.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!