Program


Mesterdetektív

Mesterdetektív

Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 26. hétfő, 19:00

Anthony Shaffer: Mesterdetektív
Bűnügyi játék

A Mesterdetektív mesterműve annak, hogyan lehet a közönséget az orránál fogva vezetni. Anthony Shaffer fordulatos, meglepő darabja az 1970-es premier óta ezreket ejtett csapdába. Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől. Olyan tervbe avatja be a fiatalembert, amelyből mindketten profitálhatnak. Milo sok pénzhez jutva megtarthatja Andrew luxushoz szokott feleségét, az író pedig boldogan és szabadon élheti tovább életét a saját titkos szerelmévelt. Ezzel a tervvel kezdődik egy élet-halál játszma. Van, aki játszik, van, aki játékszer. Vagy mindenki játékszerré válhat? Egy biztos: a játszmát végigjátsszák. Az győz, aki tovább bírja idegekkel és ötlettel. Mi a tanulság? A szex: játék, házasság: a büntetés.

A szereposztás:
Andrew Wyke: Korcsmáros György
Milo Tindle: Bácsatyai Gergely / Korcsmáros András
Doppler felügyelő:  XXX
Tarrent őrmester:  YYY
Higgs rendőr: ZZZ

Fordító: Köröspataki Kiss Sándor
Szinpadkép: Matíz Zsolt
Díszlet: Török-Eőry Géza
Ruhák: Balog Tímea

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!