Program


Malek Andi Soulistic - Születésnapi jubileumi koncert

Malek Andi Soulistic - Születésnapi jubileumi koncert

Idén hatéves a Malek Andi Soulistic, melynek köszönhetően ma már más fogalmunk van arról, hogyan szól a lélek zenéje. A zenekar a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy különleges projekt, amely a jazz és a soul stílust ötvözi a népzenével - a „Soulistic” név a lélek és a zene közötti…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 19. szombat, 20:00

A Malek Andi Soulistic ezen a koncerten az elmúlt hat év kedvenc dalaiból válogat, de az együttes meglepetésekkel is készül: sztárvendégekkel, képekkel és videóbejátszásokkal. „Nem gondoltam volna hat évvel ezelőtt, amikor elhívtam Malek Andit egy koncertre vendégként, hogy ez egy sorsszerű találkozás lesz, és ilyen sikere lesz ennek a produkciónak” - mesélte Jáger Bandi az együttes létrejötte kapcsán. Kettejük produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja és dalszövegei, a jazz-zongorista és dalszerző friss és izgalmas világnézete, valamint a fantasztikus zenészekből álló zenekar közös dinamikája különleges, spirituális zenei élményt ígér.Közreműködők:

ének: Malek Andrea
zongora: Jáger Bandi
gitár: Balogh Roland
dob: Lakatos Pecek András, Radics Máté
basszusgitár: Horváth Pluto József
bőgő: Hárs Viktor

Sztárvendégek:

Szulák Andrea
Dés László
Karácsony János James

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!