Program


Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. Újzenei játékok - 6-10 éveseknek

Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. Újzenei játékok - 6-10 éveseknek

Az Átlátszó Hang immár hagyományos gyerekprogramjának résztvevői ez alkalommal Vidovszky László 1972-es Autokoncert című művének gyerek-variációját készítik el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 12:00

Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon
Újzenei játékok – 6-10 éveseknek

A workshop során a résztvevők különböző tárgyakkal keltett hangokból készítenek közös, játékos kompozíciót, az Autokoncert időbeli szerkezetére reflektálva.

Foglalkozásvezető: Fazekas Gergely

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont, Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!