Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Mörk Leonóra íróval beszélget Szabados Ági
2

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Mörk Leonóra íróval beszélget Szabados Ági

A májusi irodalmi reggeli vendége Mörk Leonóra

Aktuális előadások



Igazi könyves szakembert lát vendégül Szabados Ági májusban a Játékszín Julius Meinl-színpadán. Mörk Leonóra nemcsak több évtizedes újságírói és szerkesztői tapasztalattal rendelkezik, de maga is számos népszerű regény szerzője, fordít és szerkeszt is, valamint a könyvkiadói kommunikáció területe sem idegen számára. Neve az ELLE, illetve a Nők Lapja főszerkesztőjeként lett ismert, 2009-ben pedig első regényével, Az utolérhetetlen Mr. Yorke-kal jelentkezett. Ezt azóta számos kötet követte, amelyek közös vonása az óriási tudásanyag, az érzékletes történelmi leírások, valamint a romantikát és a titkokat sem nélkülöző fordulatok. Leonóra az utazás szerelmese is, könyveihez ilyenkor gyűjt anyagot, legyen szó egy Luther-korabeli vagy a 17. századi Hollandiában játszódó történetről, mint legutóbb megjelent Szentjánosfű című regényében. Izgalmas témákban tehát május 18-án, szombaton 10 órától sem lesz hiány, mindenkit szeretettel és finom reggelivel vár a Játékszín és Szabados Ági a Julius Meinl-színpadon.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!