Program


L'art Pour L'art Trió: Csirkebefőtt SISI NYÁR
2

L'art Pour L'art Trió: Csirkebefőtt SISI NYÁR

2022.08.11. 20.30
esőnap: 2022.08.12. 20.30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 20:30

MATE - Díszudvar
SISI NYÁR

 

Megjelenik a legendásan „zsenilis” öreg, Besenyő Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni!

Színpadra lép a rózsaszín frizurás, pöttyös ruhás, de makulátlan lelkű Besenyőné Bényei Margit, akit kislánya, a nagyfogú Zigóta tart rettegésben megválaszolhatatlan kérdéseivel!

Szokása szerint piszkálja a közönséget, aztán a harsány Leopold, aki sajátosan értelmezett diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. Az est hívatlan vendége Pandacsöki Boborján is, aki minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Előtérbe tolakszik még Kíváncsi Hajnalka és vendége, Olyanember Béééla, a finn Alka és Pakka bábduó, Miszticsello, a nem tehetséges illúzionista, és még sokan, akik mások.

Ne feledkezzünk el a szerző-előadók fantasztikus dalszerzeményeiről sem, amiket hallgatva mindenkinek elhomályosodik a szeme, ha a reflektorba néz.

Szórakozzanak viccesen!

A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!