Program


Lantos Zoltán OpenSource

Lantos Zoltán OpenSource

Az Artisjus Előadóművészi díjas hegedűs, Lantos Zoltán együttese, az OpenSource történetének új fejezetéhez érkezett Sonaris című, 2018-ban megjelent lemezével.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 20:00

„Lantos kompozíciói egészen különleges fúziói a jazz és a rock, a modern mainstream és az indiai zene legjavának. A lemezt hallgatva valami megmagyarázhatatlan erő járta át testemet, szívemet-lelkemet, amely által képeket és színeket láttam, illatokat éreztem” – írja a Hunnia Records kiadásában megjelent albumról személyes vallomásnak is beillő lemezrecenziójában Gáspár Károly a jazzma.hu oldalán.

„Lantos Zoltán kiváló zeneszerző, még jobb hangszerelő, a zenéje szinte tapintható. (…) Az Open Source zenészei az együttes vezetője mellett Tálas Áron (zongora, billentyűk), Fonay Tibor (bőgő, basszusgitár) Csízi László (dob) és Andrew J (elektronika) – ötük játéka olyan egyszerűen olvad egybe, mint a természet hangjai, amikor az ember a hajnali erdőben hallgatózik. (…) Lantos Zoltán több mint nyolc évet töltött Indiában, a nyolcvanas-kilencvenes években, de nála a keletiesség nem külcsín, sőt, nem is vehető észre rögtön: az indiai zene szervesen, inherensen olvad a nyelvébe.” Csabai Máté, Fidelio

Közreműködik:

Lantos Zoltán - hegedűk, elektronika
Tálas Áron - zongora, billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár, nagybőgő
Csízi László - dob
Andrew J - live elektronika

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!